Najnovšie recenzie zo sekcie Klasické gitary
Yamaha C 70
Pridané: 4. novembra 2015
(naposledy upravené 4. novembra 2015)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Dcera je velmi spokojna
- Nic
Spokojnosť
spokojnosť s vybraným tovarom
- ok
fajn obchod pomoc online,som spokojny rýchle doručenie,vrelo odporúčam
som spokojná, nenašla som žiadne nedostatky, výhodná cena, pre začiatočníka ako stvorené
odporúčam
spokojnosť
- Vzhľad
- Zvuk
Nie som odborník aby som odborne posúdil tento výrobok. Ale pre moje potreby a moje vnemy úplne vyhovuje a som spokojný.
- Skvelý zvuk.
- Cena.
- Výzor.
- Hrateľnosť.
Gitara je veľmi schopná a čakala som o mnoho horšiu kvalitu či už zvuku, alebo súčiastok ( drevo, struny, atď.
Pri danej cene, nemám výhrady.
- Velmi dobra a kvalitna
Urcite by som odporucil tuto gitaru,je taka akurat do ruky,velmi dobra kvalita spracovania a zvuk je velmi dobry.Urcize by som odporucil si dat kovove struny.
Výber môjho syna.
ako výukový nástroj pre dieťa postačuje. Je lepšie natiahnúť kovové struny namiesto nylonových ktoré tam sú.
- Gitara fakt vynikajúca ,aj pre pokročilých aj skúsených
- Za tú cenu vyhovuje
Keď sa na ňu nahodia kvalitné struny napríklad savarez 500 CRJ ,paráda nemá chybu :-)skúšal som aj drahšie gitary okolo 300euro ...môžem povedať že yamaha c40 sa k ním priblížila aj zvukovo aj dohmatom
- Má úžasný zvuk.
- Výborná pre začiatočníkov
Dlho som sa rozhodoval nad 2 gitarami ale som rád že som sa rozhodol pre Romanzu. Nedá sa k nej nič zlé povedať je to úžasná gitara. Perfektný zvuk a vzhľad. Určite ho odporúčam hlavne začiatočníkom ktorý chcú čo najlepšie začať.
- Nádherný zvuk gitary. Presne taký aký som očakával. Skvelá cena a super gitara.
Túto gitaru som si vybral kvôli jej zvuku. Je to niečo nádherné. Kto ju pozná vie. Odporúčam a za tu cenu to stojí.
- Super
Ok
- pekná, ľahká a dobre sa na nej hrá
za prijateľnú cenu dobrá gitara, je pekná a dobre sa na nej hrá len si kúpim lepšie struny a bola ešte lepšia. Odporúčam pre začínajúcích
- klasicka gitara kupena pre zaciatocnika
gitara ako darcek pre manzela a syna zaciatocnikov
spokojnost s tovarom maximalna
- Veľmi krásny zvuk
- Ladenie drží
- Vzhľa
Odporúčam
- vyrovnaný pomer cena / výkon
Pre začiatočníka je to postačujúca gitara, nie som odborník na gitary ale myslím že pre samoukov určite stačí, na hranie pre zábavu, alebo aj pre žiakov ZUŠ.
Zobrazujem 221 - 240 zo 296 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...15 Ďalšie »