Najnovšie recenzie zo sekcie Klasické gitary
- Krásna, funkčná a hlavne aj cenovo dostupná gitara. Syn je spokojný.
- Pekný vzhľad
- Naladená gitara sa veľmi skoro rozladí, pretože má použité nylonové struny, ktoré asi nie sú príliš kvalitné. Viem, že od lacnej gitary by som nemal očakávať veľkú kvalitu, ale zase aby som ju po každých 10 minutách mal ladiť - to od nového výrobku,neočakávam!!!!!Veď sa predáva ako hudobný nástroj a nie ako dekorácia!!!!!!
- Krásna a skvelý zvuk,, syn sa z nej veľmi teší
- Hneď nám praskla struna pri prvom ladeni...
Gitara plus doplnky za dobrú cenu. Odporúčam každému pre deti.
Spokojnosť
Výborná gitara za super cenu. Ešte jednu si kúpim.
Gitarka veľkostne veľmi dobre sadla do rúk a aj dizajn je krásny.
Kúpené dcére-10 rokov, spokojná.
ZAtiaľ všetko v poriadku,máme ju len krátko.
- Vyborne sa drzi aj ked ma clovek malu ruku
- kovove prazce pretrcaju a su dost ostre
rýchlosť
Gitara je super hraje sa nej dobre. Nemám žiadne výhrady žeby bola zlá. Ja som maximálne spokojný.
Ochota zo strany predajcu na úrovni .velmi som spokojny s prístupom ku zakaznikovi
- Nádherná gitara s úžasným hlasom.
ide o darcek pre vnuka, dnes ho dostane
- kvalitná gitara za tú cenu
nič
- ma pekny zvuk
- pekny dizajn
- Koncertný nástroj, výber materiálu naň, nádherný tón
- Komfortné hranie, už od výroby nastavený dohmat
- Prvý kus tohto modelu bol vadný - odliepala sa kobylka. Výmena gitary bola bezproblémová, predajca ochotný.
Treba mať na pamäti, že sa zvukovo líši kus od kusa pri tom istom modeli hudobného nástroja, hoci pri drahších modeloch nie je rozdiel až taký markantný. To sa týka najmä strunových a sláčikových nástrojov. S klasickými gitarami Martinez mám dobré skúsenosti, výborne hrajú nástroje i o polovicu lacnejšie ako tento model. Ak to s klasickou gitarou myslíte aspoň trochu vážne, značku Martinez jednoznačne odporúčam.
- Lacna, ale za tu cenu celkom fajn
Kvalita zodpoveda cene, hned na druhy den uz som musel lepit cierny dekor na hlave, prazce trosku rezu,ale hrat sa na nej da
- Spokojnosť
Zobrazujem 61 - 80 zo 296 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...15 Ďalšie »